Hent Auth-ID hos Punktum.dk

1. For at hente Auth-ID/Autorisationskode til et .dk domæne, kan du logge ind på Punktum dks selvbetjening. Den kan tilgås her: https://selvbetjening.punktum.dk

2. Find det domæne du ønsker Auth-ID til og klik på det i oversigten.

3. Nederst i menuen til højre vælg "Skift forhandler".

4. Klik på "GENERER KODE".

5. Der bliver oprettet et Auth-ID i "Kode" feltet, som gerne skulle have et af følgende formater OWN-TRANSFER-xxxxxxxxxxxxxxxxxx eller REG-TRANSFER-xxxxxxxxxxxxxxxxxx.

6. Klik på "KOPIER".

Artikel fra support-kategorien: Domæne & DNS