Kan jeg køre NodeJS applikationer på mit webhotel?

Hvis du har lavet en hjemmeside med et JavaScript-framework såsom Nuxt, Vue.js, Astro.js eller lignende, der bruger NodeJS/NPM, kan du som udgangspunkt godt hoste den på et webhotel hos os.

Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke kan køre NodeJS-applikationer, der kræver serverside rendering (SSR). NPM bruges kun som en package manager på vores webhoteller. Derfor er det kun muligt at hoste statiske hjemmesider (SSG). Du kan generere de statiske filer enten på webhotellet via SSH eller på din egen PC og derefter uploade dem via FTP.