SEO, Analytics og søgemaskineoptimering i Hjemmesidedesigneren

I hjemmesidedesigneren har du forskellige muligheder for at benytte dig af Googles forskellige værktøjer til SEO.

Google Indeksering.

• Gå ind under "Indstillinger" i toppen af hjemmesidedesigneren.

• Herefter skal man finde "Hjemmeside indstillinger".

• Derunder vil der være en knap som hedder "Søgemaskine-indeksering". Den skal man slå til, som vist på billedet.

Aktivering af Google Analytics.

• Google Analytics funktionen er tilgængelig på en Standard, Pro og Enterprise Suite.

• Man finder den samme sted som man finder "Søgemaskine-indeksering".

• Når man klikker på Forbind Konto, så skal man indsætte den kode, man har fået fra Google.
    Den ligner ofte: "G-XXXXXXXXXX" - Hvor X enten er et tal eller et bogstav.

Aktivering af Google Adsense.

• Google Adsense funktionen er tilgængelig på en Pro og Enterprise Suite.

• Man finder den samme sted som man finder "Søgemaskine-indeksering".

• Her skal man indtaste sit Forlægger ID og indholdet af sin ads.txt fil.

Aktivering af Google Tag Manager.

• Google Tag Manager funktionen er tilgængelig på en Pro og Enterprise Suite.

• Man finder den samme sted som man finder "Søgemaskine-indeksering".

• Når man klikker på Forbind Konto, så skal man indsætte den kode, man har fået fra Google.
    Den ligner ofte: "GTM-XXXXXXX" - Hvor X enten er et tal eller et bogstav.

Artikel fra support-kategorien: Hjemmesidedesigner